SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Om Badet!

Välkommen till Saltisbadet - en unik badanläggning vid havet!

 

På Saltisbadet kan du njuta av två välkomnande badhus, ett för damer och ett för herrar. Badhuset har anor sedan 1913 då Dambadet uppfördes dock huserade herrarna här de första 10 åren innan Herrbadet uppfördes.


Som ett kallbadhus ger vi dig möjligheten att bada i havet och uppleva en traditionell badritual.
I badhusen finns det gott om utrymme för solning och avkoppling. Som gäst kan du njuta av badet i badkläder eller avklädd, det är helt upp till var och en.

På vår strand välkomnar vi alla besökare som har betalat entréavgiften. Här kan du njuta av havet och solen iklädd badkläder. Stranden passar perfekt för avkoppling och lek.

 

Utöver badhusen och stranden finns det även bastu och duschfaciliteter som ingår i entréavgiften. Efter en uppfriskande simtur eller en stunds solning kan du unna dig avkoppling i bastun och fräscha upp dig i duschen. Du hittar dessa inuti badhusen.

Saltisbadet har en anrik badtradition, med badhus som har stått i över 100 år. Här kan du verkligen känna historiens närvaro och uppskatta den unika atmosfären. Vårt mål är att erbjuda en plats där du kan koppla av efter en lång arbetsdag och njuta av solen hela dagen. 

 

När hungern slår till hittar du goda maträtter, glass eller fika till dig och resten av familjen hos vår restaurang, Bryggan i Saltis. Vill du ha en minnesvärd privat tillställning?

Du har också möjlighet att boka restaurangens festvåning för privata tillställningar. Skapa ditt eget speciella evenemang med oss och njut av den fantastiska atmosfären och den vackra havsutsikten. Mer information om restaurangen hittar du på deras hemsida, https://brygganisaltis.se 

 

Välkommen till Saltisbadet - din destination för en oförglömlig badupplevelse i historiens vingslag!