SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

2022-10-07 19:39

Välkomna

Saltsjöbadens Friluftsbad byggdes i början på seklet och är ett av få kallbadhus i trä som fortfarande finns kvar på den Svenska östkusten.

 

Saltsjöbadens Friluftsbad 

består av Mellanbadet, Dambadet och Herrbadet och är inspirerade av de kurbad som var populära på kontinenten när förra seklet var ungt. Badhusen är sedan 2012 byggnadsminnesförklarade.

 

I badets restaurang kan alla äta gott. Våra rätter är tillagade på plats i restaurangen. 

 

I vårt klubbrum kan du och ditt företag ha möten eller fest året om. Sommartid kan du hyra Badet till bröllop, möten eller exempelvis till din 50-årsfest. Välkomna till Stockholms skönaste badmiljö endast 30 minuterfrån city!

 

Hitta till oss;

Från Stockholm kommer du enklast med Buss 25M som går från Slussen.

Se mer på sl.se

 

Åk till Saltsjöbadens station, ca 30 minuters resa. Gå 100 meter i tågets färdriktning – över träbron – och ytterligare 300 meter till Torben Gruts väg 8, så är du framme!

 

Kör du bil åker du väg 222 från slussen. Sväng av höger mot Saltsjöbaden. Kör i riktning mot Grand Hotell – Ångbåtsbryggan och parkera vid tågstationen.