SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Säkerhetsregler
 1. Vi vill att våra badgäster ska känna sig säkra och trygga på Saltsjöbadens Friluftsbad 
  Enligt produktsäkerhetslagen ska vi som driver ett offentligt bad, erbjuda våra kunder en säker produkt, som ska förebygga personskador. Styrelsen har därför  genomfört en riskanalys i syfte att kartlägga faror och risker för besökaren.

  Vi har börjat med ett systematiskt säkerhetsarbete (SSA) som bl.a. innefattar arbetsrutiner, avvikelser, incidenter och dokumenterad uppföljning. Vår räddningsutrustning består av livbojar, HLR utrustning och första hjälpen väskor.

 2. Vår badpersonal 
  Badpersonal ska ha en minimiålder på 18 år och ha kunskaper i livräddning i vatten och på land och se till att badets trivsel- och säkerhetsregler följs. För att uppnå detta har vi haft återkommande kurser för vår personal i HLR, vi kommer att komplettera med livräddningskurser, säkerhetsutbildning och brandskydd. Våra badvärdar är lätta att känna igen då de bär T-shirts eller luv-tröjor med Saltsjöbadens Friluftsbads emblem.

 3. Allt bad sker under eget ansvar
  Vi ska vara extra tydliga med att redan vid entrén informera om att allt bad sker under eget ansvar. Badgästen ska följa de regler som Saltsjöbadens Friluftsbad bestämmer och som finns anslagna vid entrén och på vår hemsida. Badgästen ska informeras i samband med tillträde.

 4. Föräldrars ansvar 
  Föräldrar och andra vuxna, är ansvariga för medföljande barn 0-18 år.

 5. Barn utan vuxensällskap ska vara simkunniga och informeras om detta innan inträde.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen