SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Hundförbud på badet!

Då vi är många som samsas om en begränsad yta så ber vi er alla att respektera detta.

 

Föreningen Saltsjöbadens Friluftsbad

Dambadet

Dambadet byggdes för hundra år sedan (1913) och renoverades på 2000-talet till sin forna glans. Det är byggt helt i trä och har härliga soldäck i trä med bastu och hopptorn.

Dambadet är ritat av Elis Kjellin och har fått sin bleka gröna färg tillbaka. Allt är bevarat – dörrar, haspar, krokar, fönster. Det känns som att ta ett kliv in i en förfluten värld.

Herrbadet

Herrbadet uppfördes på 1920-talet i klassicistisk stil av arkitekt Torben Grut, samma arkitekt som ritade Stockholms Stadion.

Här finns bastu, soldäck av trä att tillbringa varma, soliga dagar på. Dessutom finns fyra hoppnivåer att hoppa ifrån: 3, 6, 9 och 12 meter för den som vågar! Efter renoveringen på 2000-talet är färgsättningen återställd.

Herrbadet har öppet för nakenbad från öppning t.o.m kl 11.00 efter det öppnar Herrbadet för allmänheten alla dagar i veckan och då gäller badbyxor på!

Mellanbadet

Mellanbadet har en fin sandstrand för småbarnen och hopptorn för de lite större barnen.

I badets restaurang kan hela familjen äta frukost, lunch och middag. Alla rätter är tillagade på plats med största omsorg.

 

Här hittar du kontaktuppgifter till restaurangen;

https://saltsjobadensfriluftsbad.sportadmin.se/start/?ID=380494