Vecka 40
Måndag:
Handtrillade köttbullar med potatismos, gräddsås och rårörda lingon
Kokt torsk med skiratsmör, kapris, riven pepparrot och färskpotatis
Tisdag:
Öppna isterband med dillstuvad potatis, rödbetor och kapris
Matjestallrik med potatis, hackat ägg, rödlök och bryntsmör
Onsdag:
Pastrami med franskpotatissallad och örtsås
Kolja med vitvinssås smaksatt med krondill och färskpotatis
Torsdag:
Klassiska Wallenbergare med potatispuré
Havets Wallenbergare med citronaioli och potatispuré
Fredag:
Baconlindat kycklingbröst med dijonsås, grönsaker juliénne och vildris
Ugnsbakad lax med pestotäcke samt rostadegrönsaker
Veckans vegetariska:
Zucchinibiffar med hummus och rostade grönsaker
Helg special:
Entrecote med örtsmör och ungsbakade färskpotatisar
Ångadtorskrygg med såsvert och färskpotatis
Utöver dagensrätt har vi följande rätter att erbjuda:
Räksallad med handskalade räkor
Chevre och rödbetssallad
Patsrami med franskpotatissallad
Gravadlax med hovmästarsås och rostat bröd
Salami/Brie macka med tillbehör
Ost/Skinkmacka med grönsaker
Frukost serveras mellan 9.00-10.30
Yoghurt, koktägg, ost och skinkmacka kaffe eller te