Välkommen nya som gamla medlemmar i föreningen Saltsjöbadens Friluftsbad

Vår förening är ideell och öppen för alla. Vi håller medvetet medlemsavgiften låg – endast 250 kr per år. Du är då med och vårdar ett unikt kulturarv. Självklart blir du också kallad till årsmötet då du med din rösträtt är med och beslutar om badets framtid. 

Som du ser har vi också högre belopp för medlemskapet för dig som är villig att stödja vår verksamet med ett högre belopp. Du kan också göra en donation till oss. Vi har många nya projekt med renoveringar så vi tar tacksamt emot ditt stöd, litet som stort.

Vi är också tacksamma om du talar varmt om badet i din vänkrets och rent av lyckas värva någon ny medlem. Ju fler vi är desto mer inflytande får vi!

Det är enkelt
Välj belopp och klicka på hur du vill betala. Just nu har vi betalningsmöjlighet med kort. För medlemskap drar vi pengarna årsvis. För donationer ger du ett engångsbelopp. Du kan när som helst säga upp medlemskapet. Maila oss på .

Med ditt medlemskap hjälper du till att bevara detta unika bad!

Tack för ditt stöd.
Föreningen Saltsjöbadens Friluftsbad.

Donationer

Vi tar tacksamt emot donationer. Du kan välja mellan knapparna 100 kr, 250 kr och 500 kr eller valfritt belopp du vill donera.